Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Følg utviklingen på Lilleby

Det skjer utrolig mye på Lilleby for tiden. Registrer deg her for å holde deg oppdatert, og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg.

Det tidligere industriområdet på Lilleby har blitt et levende, grønt nabolag. Snart står hele det første området ferdig! Over 700 mennesker har flyttet inn, og det samme har Credo Restaurant med sin Michelin-stjerne, Jossa Mat og Drikke og Geitmyra matkultursenter for barn. Lilleby Hagelag er i gang med å dyrke årets grønnsaker, og snart er vår andre dagligvarebutikk, Extra Lilleby, på plass. Og nå kommer det enda mer.
 
Les: Disse leilighetene er klare for innflytting
 
Snart er det klart for enda flere parker, møteplasser og boliger på Lilleby. Her kan du bo sentrumsnært og urbant i leilighet eller rekkehus, men samtidig skjermet og tilbaketrukket i grønne omgivelser. Enten du er på jakt etter drømmehjemmet eller bare er nysgjerrig – det vil lønne seg å følge med framover!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.