Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Her er de innflyttingsklare leilighetene

 

Nå er det ikke lenge til hele det første området på Lilleby står ferdig. Gled deg til å nyte sene sommerkvelder på balkongen, ligge i parken og kjenne det grønne bylivet! Er du klar for å flytte inn?

 

Fabrikkløkka 2

En av våre favoritter blant de innflyttingsklare leilighetene er G6.4 – en fireroms leilighet på 109 kvm. Vi har laget en digital visning av leiligheten her – klikk og dra for å se deg rundt:

Slik ser planløsningen ut:


Det er flere ledige leiligheter igjen i Fabrikkløkka 2, fra 69 til 109 kvm. Her kan du for eksempel gå på videovisning i G7.2 – en stor tre-roms med to balkonger.

Boligvelger: Se alle ledige leiligheter i Fabrikkløkka 2

 

Maskinveita

Maskinveita ble ferdigstilt i mars 2020. På den ene siden av leilighetene ligger Ladeveien, som kommer til å bli en rolig blindvei. På den andre siden ligger grønne Maskinparken med felles uteområder, lekeplass og restaurantene Credo og Jossa Mat og Drikke. 

Her kan du flytte rett inn, for eksempel i en av de 3-roms leilighetene på 100 kvm med to balkonger, M7.1. 

Les mer og se flere bilder av leiligheten her.

I Maskinveita har vi også noen få 2-roms leiligheter igjen, slik som M4.3 på 41 kvm med smart planløsning: 

Boligvelger: Se alle ledige leiligheter i Maskinveita

 

Lillehjørnet

Lillehjørnet ligger i Stjørdalsveien, og blir klar for innflytting til sommeren. Her får du blant annet felles takterrasse på 120 kvm, og Extra-butikk i første etasje. Praktisk! 

Noen av leilighetene i Lillehjørnet har privat takterrasse, slik som LH4.2 på 72 kvm:


Illustrasjonsbilde av takterrassen i LH4.2

Planløsningen i denne leiligheten ser slik ut:

I Lillehjørnet kan du velge blant ledige leiligheter fra 45 til 81 kvm. Det betyr at både førstegangskjøpere, familier og du som skal selge huset kan finne et nytt hjem å nyte Lillebysommeren i. Når du flytter inn her, vil nemlig hele det første området på Lilleby stå ferdig!

Boligvelger: Se alle ledige leiligheter i Lillehjørnet

 

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.