Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Urban dyrking med Lilleby Hagelag

Du trenger ikke å bo på landet for å spise nyplukkede gulrøtter fra egen hage. Nå kan du dyrke dine egne grønnsaker og urter på Lilleby.

Ingenting er som å høste og spise grønnsaker man har dyrket selv. Det har også byfolk lært. Etter flere år i pallekarmer rundt omkring på Lilleby har Lilleby Hagelag endelig fått sin egen tomt i Dakotaparken.

Gleden i å dyrke
Lilleby Hagelag er et sosialt fellesskap for beboere og andre interesserte, hvor man sammen bestemmer hva man vil dyrke og samarbeider i hele prosessen fra såing til innhøsting. Hagelaget er et sted hvor folk kan møtes og utveksle kunnskap og erfaringer rundt jord, frø, planter og mat, og samtidig skape en sosial arena og møteplass.

Lilleby Hagelag er for alle – store og små, unge og gamle. Det eneste som trengs for å være med er lyst og nysgjerrighet rundt det man spiser og det som vokser. Hagelaget innhenter kunnskap og erfaring fra erfarne hageentusiaster og bønder, som Elin Östlund fra Kretsløpsgården Skjølberg Søndre og Kompetansesenter for urban dyrking (Voll gård). De arrangerer også gratis kurs til glede for alle beboere, naboer og hageinteresserte.

Bli med i hagelaget
Har du en urban bonde i magen? Nysgjerrig på hva som foregår i nabolaget eller vil du kanskje bare bli kjent med nye folk? Hagelaget tar i mot nye medlemmer hele året og er åpent for alle - både Lilleby-boere og andre som ønsker å dyrke mat på urbant vis. 

Følg oss på Facebook, eller ta kontakt med lilleby.hagelaget@gmail.com for å høre mer!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.