Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Velkommen til visning på tirsdag

Hver tirsdag kl. 18-19 holder vi åpen visning på Lilleby. Visningen er for alle, både for deg som leter etter ny bolig og deg som er nysgjerrig på hva et grønt byliv kan by på.

På grunn av smittevern er det viktig at du booker plass før du kommer. Ta kontakt med megler, så sees vi på Lilleby.

Visningen holdes i visningsleiligheten vår i Fabrikkløkka 1, i Dakota 2A (se kart). Her kan du komme innom, se deg rundt og slå av en prat med meglerne våre uten måtte gjøre en avtale på forhånd. 

Vi kommer til å legge fram prospekter og presentasjoner for alle de ledige leilighetene og rekkehusene på Lilleby – LillehjørnetMaskinveitaKonsul Lorcks Hage 2Fabrikkløkka 2, Verkstedgården 1 og Gartner Lunds Hage 1 – slik at du kan finne akkurat den boligen som passer for deg. 

Du kan også studere Lilleby-modellen vår og se hvordan den grønne bydelen kommer til å vokse frem i løpet av de neste årene. Allerede nå kan du få oversikt over de aktuelle leilighetene og rekkehusene for dine behov i boligvelgeren vår. Og om du lurer på noe, er det bare å ta kontakt.

Velkommen til visning på Lilleby!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.