Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Gartner Lunds Hage 1

I salg nå: 23 rekkehus i Lillebys nye hage

Fra 90 til 183 kvm – i salg nå

Disse rekkehusene er skapt for deg som vil bo sentrumsnært, men ikke vil gi opp drømmen om hus og hage. Det trenger du nemlig ikke. Her får du i tillegg den grønne Dakotaparken rett utenfor døra, skjermet og tilbaketrukket i hjertet av Lilleby.

Bilde

Takterrasse, forhage eller gjesterom?

Din drømmebolig er ikke som alle andres. Derfor kommer de 23 rekkehusene i Gartner Lunds Hage 1 i størrelser fra 90 til 183 kvm, med forskjellige løsninger og kvaliteter. Ønsker du deg loftstue med sørvendt takterrasse og mulighet for et ekstra soverom? En sokkeletasje med entré og kontor, slik at du får en hel etasje med stue og kjøkken? Eller kanskje en større forhage for late sommerdager? Her kan du la boligdrømmen gå i oppfyllelse.

Bilde

Kjøkken som gleder

Rekkehusene i Gartner Lunds Hage 1 får et elegant kjøkken fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Sigdal representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer og slette fronter. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk. Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby.

Bilde

Arkitektur: Kvalitetene som skaper gode hjem

De 23 rekkehusene i Gartner Lunds Hage 1 er tegnet av arkitektene Svein Skibnes, Sunniva Huus Nordbø og Gro Hermstad.

Som et av arkitektkontorene i byen som også tegner eneboliger, har Skibnes Arkitekter god innsikt i hva som skaper gode hjem.
– Da kommer vi veldig nær kunden, og utvikler løsninger som det er lagt litt ekstra omtanke i. Disse tar vi med oss når vi jobber med større prosjekt som dette, sier Svein Skibnes.

Stort hjerte for Lilleby
Skibnes Arkitekter var med på å forme de overordnede tankene for Lilleby som boligområde, lenge før de første gravemaskinene gjorde sitt inntog. De har dessuten tegnet de nye, flotte lokalene til Credo Restaurant og Jossa Mat og Drikke. Svein Skibnes mener at Lilleby kan sammenlignes med en landsby, med individuelle boliger i fellesskap rundt det grønne som preger bydelen.

– Vi har videreført landsbytankegangen med rekkehusene i Gartner Lunds Hage – store og små trehus i forskjellige farger, med skråtak, loftstuer, takterrasser og hager, sier Skibnes.

Sosialt og privat
Rekkehusene får to til fire etasjer. I første etasje finner du den sosiale sonen med stue, kjøkken og utgang til hagen. For Sunniva Huus Nordbø har dagslyset vært viktig i utformingen av disse oppholdsrommene.

– Vi har prøvd å ta vare på mest mulig gjennomlys gjennom hele etasjen, og ikke skape sperrer for lyset. I tillegg skal du få plass til et godt spisebord for å samle familie og venner, sier hun.

Andre etasje er den mer private sonen med bad og soverom. Hovedsoverommet blir romslig, med en sørvendt fransk balkong i de aller fleste rekkehusene. Noen av husene har dessuten loftstue, med mulighet for et ekstra soverom. Disse får også en flott takterrasse mot sør.

 

Bilde

Rekkehus som fargelegger hverdagen

Det grønne bylivet i Gartner Lunds Hage 1 er ikke bare grønt. Det er også rødt, gult, oker og blått.

– Fargene skape mangfold og gir husene egen identitet, slik at du enkelt kan peke ut og kjenne igjen hvor du bor, sier Sunniva Huus Nordbø i Skibnes Arkitekter. Som arkitektkontor er Skibnes Arkitekter veldig glade i å jobbe med farger, noe som har gitt dem mye erfaring med fargesetting av boliger. Som Svein Skibnes sier det:
– En ting er å plukke farger fra et fargekart. Noe annet er å se det i virkeligheten, og å se det døgnet rundt, året rundt, i sol og i regn.

For å velge farger til Gartner Lunds Hage, har arkitektene sett på hva som har fungert best i prosjektene de har jobbet med tidligere. Resultatet ble en palett med fem farger – rødt, gult, grønt, oker og blått.
– Poenget med farger er jo å bidra til at verden blir litt gladere. Når de grå dagene kommer, vil husene gi varme til Lilleby, sier Skibnes.

Bilde

Get-pakken gir deg stor frihet

I Gartner Lunds Hage 1 får hver husstand 200 Mbps internett, inkludert virusbeskyttelse, foreldrestyring og sikker lagring i sky. I tillegg får du Get boX TV-dekoder, der du selv velger tv-pakken som passer for deg. Du får tilgang til tusenvis av apper, slik om Spotify, Viaplay og Netflix, inkludert innebygget Chromecast.
 
Trenger du ikke TV? Da kan du velge bort tv-dekoderen til fordel for 500 Mpbs internett. Trenger du ikke internett? Få familiepakken på TV inkludert i prisen i stedet. Valget er ditt.

Som en del av grunnpakken får du installert Smarthub fra Futurehome, slik at du kan gjøre hjemmet ditt smart og energieffektivt. Via tilvalg kan du kjøpe tjenester som smart lysstyring, temperaturstyring og mye mer.

Bilde

Grønt boliglån med DNB

Å kjøpe nybygg er ikke det samme som å kjøpe en brukt bolig. Utviklingen av Lilleby er en del av en grønn bytransformasjon, så når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB tilby Grønt boliglån.
 
Du får rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den boligen du ønsker. I tillegg får du en spesialisert nybyggrådgiver som finner løsningen som passer for deg, og gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse.
 
Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd. Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering.

Kontakt:
Alexander M. Kuss
938 34 124
alxeander.mikael.kuss@dnb.no