Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Tirsdag 9.10: Visning med servering fra Jossa Mat og Drikke

Lilleby har blitt til en bydel du bare må oppleve. Tirsdag 9. oktober kl. 17-19 har du muligheten.

Da åpner vi både et rekkehus og en leilighet for visning, smaksatt med lett servering fra selveste Jossa Mat og Drikke – Credo Restaurants rustikke søster. Følg skilt fra Stjørdalsveien for å komme fram til visningshuset vårt i Dakota 8A (se kart). Vi kan også ta deg med opp i visningsleiligheten vår i Maskinparken 1


Vi har både rekkehus og leiligheter å vise fram på Lilleby – slik som denne leiligheten i Maskinparken 1.

Visningen er for alle, både for deg som leter etter drømmehjemmet og deg som bare er nysgjerrig på utviklingen av Lilleby. Vi kommer til å legge fram prospekter og materiell om alle leilighetene og rekkehusene på Lilleby – slik som det nyeste salgstrinnet Maskinveita. Her har vi flotte leiligheter igjen i alle størrelser, med de grønne parkområdene rett utenfor døra.


Slik blir Maskinveita på Lilleby – 2-roms, 3-roms og 4-roms byleiligheter i grønne omgivelser. Se de ledige leilighetene her.

Allerede nå kan du få oversikt over de aktuelle leilighetene og rekkehusene for dine behov i boligvelgeren vår. Og hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt.

Velkommen til visning!