Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Her er vår nye visningsleilighet

Den beste måten å utforske Lilleby på er å komme på visning. Vi har både rekkehus og leiligheter å vise frem – slik som denne leiligheten i Maskinparken 1.

Vi holder åpen visning så godt som hver tirsdag kl 18. Det er fint å kunne snakke med megler og se området med sine egne øyne – enten du leter etter drømmehjemmet, eller bare er nysgjerrig på et grønt byliv. Leiligheten på bildene er leilighet 6.3 i Maskinparken 1. Her kan du studere planløsningen for leiligheten. Vi har også et rekkehus tilgjengelig for visning. Dette ligger i Konsul Lorcks Hage, i Dakota 8A (se kart), og er en del av rekkehusene som ble ferdigstilt og innflyttet i november 2016.

Vi har prospekter og materiell om alle de ledige leilighetene og rekkehusene på Lilleby – Maskinparken 2, Maskinparken TRE, Konsul Lorcks Hage 2, Fabrikkløkka 1 og Fabrikkløkka 2 – slik at du kan finne akkurat den boligen som passer for deg. Du kan også studere Lilleby-modellen vår, og få oversikt over hvordan Lilleby-området kommer til å vokse frem i løpet av de neste årene. Ta kontakt, så finner vi en visningsdag som passer for deg. Velkommen til visning!