Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til Om Lilleby

En følelse av å høre til

Nordr Eiendom bygger verdifulle nabolag.

Fra 1. september har Veidekke fått nye eiere som både har visjoner og ressurser til ytterligere satsning. Vi er fortsatt det samme sterke selskapet, men under nytt navn – Nordr Eiendom.

Eierne av Nordr Eiendom er et konsortium bestående av Fredensborg, Fredensborg Bolig, Norwegian Property og Union Real Estate Fund III Holding. Sammen har de kjøpt den norske og svenske eiendomsvirksomheten fra Veidekke. Det nye selskapet har 180 ansatte og totalt 18 800 leiligheter under utvikling i Norge og Sverige.

For deg som har tatt over din leilighet vil ikke eierskiftet ha noen praktisk betydning. Nordr Eiendom trer helt og fullt inn i forpliktelsene i din kjøpekontrakt med Lilleby Eiendom AS der Veidekke Eiendom AS er deleier. Du vil fortsatt ha kontakt med den samme kunderådgiveren som tidligere, og Bolig-basen benyttes fortsatt slik du allerede er vant til.

Nå starter arbeidet med å utarbeide en visuell profil for Nordr Eiendom. Inntil denne er på plass vil vi fortsette å benytte Veidekke-logo i vår markedsaktivitet.