Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Ståltaugen 1

Lyse, trivelige og praktiske hjem

36 smarte leiligheter fra 38 til 59 kvm

I Ståltaugen 1 finner du smarte og hyggelige boliger fra 38 til 59 kvm, bygd for å passe til mange. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse, slik at du kan nye varme dager på ditt eget lille fristed. Her har arkitekt Chris Martens virkelig funnet den gode balansen mellom form og funksjon.

 

Det flotte nye huset er oppkalt etter Norsk Ståltaugfabrikk som ble grunnlagt her på Rønningsletta i 1917. Se de ledige leilighetene.

Bilde

Arkitektur: Et balansert og velkonstruert hus

I Ståltaugen 1 har arkitekt Chris Martens i Voll Arkitekter funnet den gode balansen mellom form og funksjon. På Lilleby får vi et flott nytt hus, med lyse og trivelige leiligheter.

«Dette er et hus med mange kvaliteter som skal spille på lag. I tillegg til å passe inn i nabolaget skal det være både tiltalende, funksjonelt og økonomisk. Alle disse kvalitetene er like viktige, og skal ikke utelukke hverandre.»
– Chris Martens hos Voll Arkitekter

Unike detaljer og repeterende elementer
Selv om øynene våre foretrekker forutsigbarhet og orden, kan for mye repetisjon bli monotont og kjedelig. På den andre siden vil for mye ulikhet virke rotete. Derfor har Ståltaugen 1 unike detaljer som tilfører variasjon og vekker interesse, og repeterende former som skaper harmoni og helhet. Med den riktige balansen får man et velkonstruert hus som er både praktisk og flerstemt. 

Bilde

Lyse, trivelige og praktiske hjem

I Ståltaugen 1 finner du smarte og hyggelige boliger, bygd for å passe til mange. Dagslyset skinner inn igjennom store vindusflater, og er det varmt i været kan du trekke ut på din egen balkong eller terrasse. Trenger du litt mer plass er parkene på Lilleby like utenfor. 

«Vi ønsker alltid å lage leiligheter hvor vi ville trivdes selv, med gode løsninger og kvaliteter som skaper hyggelige hjem.»
– Chris Martens hos Voll Arkitekter.

Bilde

Kjøkken som gleder

Leilighetene i Ståltaugen 1 får et elegant kjøkken fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Sigdal representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer og slette fronter. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk. Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby. 

Bilde

Svale soverom i et lunt hjem

Når du tusler rundt på den hvitlakk­erte eikeparketten, er treverket lunt og behagelig – selv mot bare ben.

Vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken, og bad sørger for jevn temperatur. Det er energieffektivt, og anbefalt av Norges Astma­ og Allergiforbund fordi det bidrar til et bedre inneklima. Samtidig holdes soverommet kjølig og det er enkelt å sovne, når du kryper under dyna.

Bilde

Med det grønne bylivet like utenfor

Lilleby er friheten til å gjøre det du vil, når du vil. Møte venner på Edoramen eller invitere til grillfest i Dakotaparken. Sykle en spontantur i byen eller nyte søndagen langs Ladestien.

Utbyggingen på Lilleby er en naturlig utvidelse av sentrum. Her bor du sentralt i byen med gangavstand til alt et byliv inneholder – shopping, restauranter, trening, skole, barnehage, turområder, bussholdeplasser og andre viktige fasiliteter.

Bilde

Grønt boliglån fra DNB

Utviklingen av Lilleby, fra gammelt industriområde til et bilfritt nabolag med energieffektive nybygg, er en del av den grønne bytransformasjonen. Når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB derfor tilby Grønt boliglån.

Du får:
•   Rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den leiligheten du ønsker
•   En spesialisert nybyggrådgiver som finner løsningen som passer for deg
•   Gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse, så du slipper å søke igjen ved overtagelse


Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd. Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering.

Ta kontakt med meglerne våre for mer informasjon.

Bilde

Bilfritt byliv – enkelt på Lilleby

Er du en av mange som ønsker å bruke mindre bil i hverdagen, havner Lilleby høyt på lista over gode plasser å bo. Kanskje du ikke engang trenger å eie din egen bil? Her får du tips til hvordan Lilleby gjør det enklere å komme seg rundt uten bil.

Sykle, sparke eller gå
Dette er en av de store fordelene ved å bo så sentrumsnært som Lilleby. Det tar kun fem sykleminutter til Solsiden, ti til Torvet og åtte til Korsvika og Ladestien. Med sparkesykkel går det nesten like raskt. Og her bor du nært både dagligvarebutikker og store kjøpesenter.

Bysykkel
Ved Dakota finner du Lillebys egen Bysykkel-stasjon. Bysykkel er en enkel måte å komme seg rundt i Trondheim, ideell for korte turer. Du kjøper et abonnement (dag, måned eller sesong) og laster ned Bysykkel-appen. Du kan sykle så mye du vil, inntil 60 minutter av gangen. Når du er ferdig, parkerer du sykkelen i en av over 60 stasjoner rundt omkring i Trondheim.

Ta bussen
En av de nye metrobusslinjene, M2, stopper faktisk rett ved Lilleby. Holdeplassen heter Ladeveien, og herfra kan du ta buss til knutepunktet på Strindheim den ene veien, og via Sentrum mot Kattem og Heimdal den andre veien.

Trondheim Bilkollektiv
Trondheim Bilkollektiv er et godt alternativ for deg som ikke trenger bil hver dag. Med en årskontingent på 1400 kr i året (dekker 3 sjåfører) kan du velge mellom mange små og store person og varebiler, tilgjengelig på henteplasser i og omkring Trondheim.