Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

På boligjakt? Snart nye muligheter på Lilleby

Venter du på nye muligheter på Lilleby? Gode nyheter – nå nærmer det seg salgsstart på Verkstedgården 2. Her kommer 56 nye leiligheter midt i det grønne bylivet.

Vite mer? Bruk kontaktskjema under.

Verkstedgården 2 blir en urban og estetisk tiltalende boligblokk i 8 etasjer med sentral plassering på Lillebyområdet. Bygget planlegges med lun trefasade, vinduer som strekker seg fra tak til gulv, og romslige terrasser og verandaer. Bak utførelsen av Verkstedgården 2 står prisbelønte Lund Hagem arkitekter.

De 56 leilighetene planlegges med en miks av 2-roms, 3-roms og 4-roms. Alle enhetene planlegges med vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom, lys eikeparkett og tidsriktig kvalitetskjøkken fra Sigdal.

Alle detaljer med forbehold om endringer i prosjektet.

Vil du vite mer om Verkstedgården 2 og melde din uforpliktende interesse? Bruk kontaktskjemaet, så holder vi deg informert om boligene og salgsstarten.
 

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.