Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Lilleby har fått nytt treningssenter

Enten man har satt seg et nyttårsforsett eller bare liker å holde seg i form – det føles godt å starte det nye året med å røre på seg. Da passer det bra at Lilleby har fått et helt nytt treningssenter.

Thomas Stangnes og Tom Harrysson drev allerede et treningssenter på Stjørdal da de så at den nye bydelen på Lilleby begynte å ta form. En bydel med grønne parker, butikker og restauranter, men ikke noe sted å trene styrke og kondisjon året rundt. Det bestemte de seg for å gjøre noe med. Nå har de åpnet Lilleby Treningssenter i Stiklestadveien – et perfekt sted for deg som liker å trene utholdenhet eller styrke, og som trives med å trene på egen hånd.
 
Tren når du vil
Treningssenteret har alt fra tredemøller og romaskiner til treningsapparater og løsvekter. Utstyret er valgt ut i fra det som er mest populært på treningssenteret på Stjørdal.
– Vi har fått mye god tilbakemelding på utstyret. Folk er veldig fornøyd med at det er helt nytt utstyr, forteller Thomas Stangnes. Han har planer om å utvide senteret enda mer når det blir nok medlemmer. Da vil treningssenteret bli på omtrent 1000 kvm.

 


 
Lilleby Treningssenter koster 199 kr i måneden, har ingen bindingstid – men derimot gratis wifi – og er åpent hele døgnet. Som medlem kan du låse opp døra på egen hånd, og trene akkurat når det passer for deg.
– Her slipper du å tenke på klokka når du skal ut og trene. Det er jo ikke alle som jobber fra åtte til fire, så her er det litt større fleksibilitet, sier Thomas. Han forteller at de til og med har noen som trener klokken ett og to om natta.
– Det hadde jeg aldri fått til selv, men noen er jo nattdyr, smiler han.
 
Bygger treningsmotivasjon
Thomas vil at alle skal føle seg velkommen på Lilleby Treningssenter, uansett om du er nybegynner eller godt trent. Her kan du komme på prøvetime – gratis – hvor du kan teste utstyret og bli litt kjent med senteret. Thomas Stangnes og Tom Harrysson tilbyr dessuten gratis treningsveiledning.
– Hvis du er nybegynner, er det lurt å starte med å få litt råd og tips. Vi hjelper deg med å sette opp et treningsprogram, og viser deg hvordan du skal ta øvelsene riktig, sier Stagnes.
 


Det er dessuten ikke bare nybegynnere som kan ha nytte av å få satt opp et treningsprogram.
– Å ha et treningsprogram er veldig viktig for treningsmotivasjonen. Da vet du hva du skal gjøre når du kommer på trening. Man bør oppdatere det ofte og gjøre om øvelsene, slik at man ikke blir lei, sier Stangnes.
Slik kan Lilleby Treningssenter hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe, også når januar er forbi.

Les mer om Lilleby Treningssenter på lillebytreningssenter.no.

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.