Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Kommer for salg: 46 helt nye leiligheter

Snart kommer 46 nye leiligheter for salg på Lilleby – med en av de fineste beliggenhetene i hele bydelen.

Verkstedgården 1 ligger ved Ladebekken, i øvre del av Lilleby-området. Her blir det 46 leiligheter i forskjellige størrelser, fra 2-roms på 43 kvm til toppleiligheter på over 100 kvm, tegnet av HUS Arkitekter.
 
– Dette blir jo en fantastisk beliggenhet, veldig skjermet og tilbaketrukket i området. Med Dakotaparken som nabo i vest og Sansehagen i øst, vil det bli som å bo i en park, sier arkitekt Marit Wangensteen, som har jobbet med utformingen av det nye byggetrinnet. Her bor du i hjertet av Lilleby, i den roligste, mest landlige delen av bydelen.Verkstedgården 1 er markert som nr. 12 på kartet.

Les: Slik blir de nye parkene på Lilleby
 
La lyset komme inn
Verkstedgården 1 blir på 8 etasjer, og får til sammen 46 leiligheter. Alle leilighetene fra andre etasje og oppover får balkonger på minst 10 kvm, mens leilighetene i første etasje får egen hage. I området foran huset skal det bygges rekkehus og lavblokker, så man vil få god utsikt fra leilighetene, og ikke minst mye dagslys. Det har HUS Arkitekter sørget for å utnytte.
 
– ­Den kvadratiske grunnformen i huset gjør at vi får mange hjørneleiligheter. Dermed vil flertallet av leilighetene få dagslys fra flere retninger inn i oppholdsrommet, noe som er en utrolig flott kvalitet i en leilighet, sier Wangensteen. Dette har også vært veldig vellykket i tidligere byggetrinn på Lilleby.


 
Sentrumsnært, men samtidig skjermet
Veidekke har utviklet en helt ny bydel på Lilleby, og hundrevis av folk har allerede flyttet inn i sine nye Lilleby-hjem. Her bor du sentrumsnært med kun 5 sykleminutter til Solsiden, omgitt av grønne, bilfrie uteområder med blant annet kafé, restauranter og urban dyrking. Derfor tror Marit Wangensteen at Verkstedgården 1 vil passe for mange – ikke bare den typiske leilighetskjøperen.
– Her er det også perfekt for barnefamilier. Du bor nært alt, uten å ha biltrafikken utenfor. Det er et stort pluss med å bo på Lilleby, sier hun.


Les også: Snart kommer 23 nye rekkehus for salg på Lilleby

Ta kontakt med megler eller registrer deg her for å sikre deg muligheten til å være blant de første som kjøper bolig i Verkstedgården!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.