Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Snart kommer 23 nye rekkehus for salg

Drømmer du om å bo i rekkehus, rett ved sentrum? Snart kommer 23 helt nye hus til salgs på Lilleby, tegnet av Skibnes Arkitekter.

Rekkehusene i Gartner Lunds Hage 1 ligger skjermet til i hjertet av Lilleby, i den roligste og mest landlige delen av bydelen. Et fargerikt nabolag med hus fra 90 kvm til 183 kvm, tegnet av arkitektene Svein Skibnes, Sunniva Huus Nordbø og Gro Hermstad.
 
– Skibnes Arkitekter har tegnet mange eneboliger opp gjennom årene. Da kommer vi veldig nær kunden, og utvikler løsninger som det er lagt litt ekstra omtanke i. Disse tar vi med oss når vi jobber med større prosjekt som dette, sier Svein Skibnes.

Les også: Hvem var Gartner Lund?
 


Gartner Lunds Hage 1 ligger i midten av Lilleby, med Dakotaparken på den ene siden og et bydelstorg på den andre.
 
Sosial og privat sone på forskjellige plan
De 23 rekkehusene er forskjellige – noen har sokkel, andre har større forhage – men i planløsningene har de mye til felles. I første etasje finner du den sosiale sonen med stue, kjøkken og utgang til hagen.
 
For Sunniva Huus Nordbø har dagslyset vært viktig i utformingen av oppholdsrommet.
– Vi har prøvd å ta vare på mest mulig gjennomlys gjennom hele etasjen, og ikke skape sperrer for lyset. Du skal også få plass til et godt spisebord for å samle familie og venner, sier hun.
 
Andre etasje er den mer private sonen med bad og soverom. Hovedsoverommet blir romslig, med en sørvendt fransk balkong i de aller fleste rekkehusene. Noen av husene har dessuten loftstue, med mulighet for et ekstra soverom. Disse får også en flott takterrasse mot sør.

Les også: Det er Skibnes Arkitekter som tegnet de flotte lokalene til Credo Restaurant og Jossa Mat og Drikke på Lilleby – se bildene her.
 

Gjør Lilleby gladere
Det er Veidekke som utvikler Lilleby, inkludert de nye boligene i Gartner Lunds Hage 1. Her har arkitektene vært opptatt av å gi området en landsbykarakter, hvor saltaksformen på loftstuene og enderekkehusene spiller sammen med de forskjellige fargene på husene. Som arkitektkontor har Skibnes Arkitekter jobbet mye med fargesetting av boliger, og i Gartner Lunds Hage 1 har de valgt en palett med fem farger.

– Poenget med farger er å bidra til at verden blir litt gladere. Når de grå dagene kommer, vil husene gi varme til området, sier Skibnes. Her bor du omgitt av grønne, bilfrie parkområder, kun minutter unna sentrum. Det er et grønt byliv.

Les også: Våren 2019 kommer 46 helt nye leiligheter for salg

Ta kontakt med megler eller registrer deg her for å sikre deg muligheten til å være blant de første som kjøper rekkehus i Gartner Lunds Hage 1!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.