Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Joker har åpnet butikk på Lilleby

Noe av det beste med å bo på Lilleby er at det er så lettvint. Bussen stopper like utenfor, Korsvika og Solsiden ligger begge kun minutter unna, og med nye Joker Lilleby i Stjørdalsveien er det nesten så du kan gå på butikken i tøflene. Til og med på søndager.

På Joker Lilleby finner du alt du trenger til frokostbordet og kjappe hverdagsmiddager. Hit bør du dessuten dra hvis du trenger noe mat på farta – de har alt fra baguetter, salater og wraps til panini og nystekt pizza.

 Det er et perfekt sted å ha over gata når man trenger melk og brød – og ikke nok med det – her finner du også nystekte bakevarer.

– Vi steker brød og bakevarer selv, så her får du ferske  boller rett fra ovnen hver dag, sier kjøpmann Henrik Bjørgen. Han driver både Joker Lilleby og Joker Festningen. Etter hvert vil imidlertid samboeren Marthe Pedersen ta over driften på Lilleby.

Første søndagsåpne butikk i området
Henrik Bjørgen forteller at butikken på 100 kvm er laget med tanke på å være en søndagsåpen butikk. Den er faktisk den eneste søndagsåpne butikken i nærområdet.

 Henrik Bjørgen og Marthe Pedersen på Joker Lilleby.

– Det er akkurat den samme Jokeren enten du kommer på en tirsdag eller en søndag. Det betyr Joker Lilleby har et bedre vareutvalg enn mange andre søndagsåpne butikker, siden vi slipper å stenge deler av butikken på søndager, sier han.

Joker er nå den aller nærmeste matbutikken til de nye boligene på Nye Lilleby. Men de andre butikkene i nærområdet er heller ikke langt unna. I Håkon Magnussons gate, kun 3-4 minutter unna, finner du en Bunnpris. I tillegg ligger City Lade kun 10 minutter unna – og bare 3 minutter på sykkel.

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.