Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Meld deg på infomøtet 28. mai!

Velkommen til informasjonsmøte tirsdag 28. mai kl 18 på Jossa Mat og Drikke. Da får du høre alt om nye boligene som kommer for salg på Lilleby!

Først ut er Verkstedgården 1 med 46 leiligheter, og Gartner Lunds Hage 1 med 23 rekkehus. Her bor du i hjertet av sentrumsnære Lilleby, med den grønne Dakotaparken som nærmeste nabo. 
 
Veidekke, arkitekter og DNB Eiendom vil være til stede for å fortelle om de nye boligene som kommer for salg, i tillegg til å gi et innblikk i planene for området framover. Her kommer det nemlig flere nye parker og møteplasser!

Vi oppfordrer til å ta sykkelen eller buss til infomøtet – en ypperlig anledning til å få en forsmak på det grønne bylivet på Lilleby! Hvis du kjører, blir det mulighet til å parkere ved Ladebekken 21, med innkjøring via Ladebekken. 


 
Det blir kaffe, enkel servering og gode muligheter til å se seg litt rundt i området. Meld deg på informasjonsmøtet her, så vi vet hvor mange som kommer:

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.