Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Eie vs leie i Trondheim: Sjekk regnestykkene

Skal du studere eller jobbe i Trondheim, kan det lønne seg å kjøpe bolig fremfor å leie. Du senker de månedlige utgiftene ved å leie ut rom og kan glede deg over en eventuell verdiøkning den dagen du velger å selge leiligheten.

På Lilleby og i NærByen har Veidekke nye, moderne leiligheter rett i nærheten av NTNU og sentrum. Se på regnestykket – bokostnaden ved å eie er lavere enn å leie.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med boligmeglerne for Lilleby og NærByen for mer info om utvalget og mulighetene.

Grønt, sentrumsnært byliv 

På Lilleby bor du i Trondheims nye grønne bydel, med arkitektur og beliggenhet som gjør dette til byens mest attraktive sted å bo. Fem sykleminutter fra sentrum, ti fra NTNU!

 

 

Sebastian Leistad  412 60 008
sebastian.leistad@dnbeiendom.no

Kristian Dahl-Andersen  920 23 198
kristian.dahl-andersen@dnbeiendom.no

 

Rett rundt hjørnet fra NTNU

I NærByen bor du midt i Kunnskapsaksen og kun fire sykleminutter fra NTNU. Den sentrumsnære beliggenheten og kvaliteter som betongdetaljer og sort kjøkken gjør NærByen til et smart boligvalg i Trondheim.

 

 

 

Jørgen Rostad  928 06 483
jorgen.rostad@em1.no

Maren Johnsen Smedhaug  957 28 666
maren.smedhaug@em1.no