Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

– Jeg kommer til å få frysninger!

Vi har snakket med June Ananiassen som har sikret seg en av leilighetene i Tårn 12, helt oppe i niende etasje. I likhet med oss ser hun veldig frem til at det nye høydepunktet skal reise seg på Lilleby.

Helt fra begynnelsen har vi jobbet grundig med å sørge for å gi høyhuset gode bokvaliteter og høy standard. Det har blitt godt mottatt av fremtidige lillebyere som har grepet muligheten, og gleder seg til å flytte inn i nye elegante hjem. 

– Jeg får jo den utsikten! Med fjordgløtt og utsikt mot Korsvika og Ringve museum.

– Hva gjorde at du bestemte deg for å flytte inn i Tårn 12?
– Dette var egentlig kjærlighet ved første blikk. Jeg har vært på utkikk etter leilighet en stund nå, og da jeg så Tårn 12 kjente jeg med en gang at det er dette jeg har ventet på.

– For det første var det utsikten. Siden det er oppe i niende etasje ser jeg over de andre husene. Fra de to balkongene får jeg fjordgløtt og utsikt mot Korsvika, Ringve museum og den nye rekken med restauranter på City Lade.

Følelsen av å bo i en suite
– Man merker at kvalitetene i leiligheten er steppet opp. Den fine eikeparketten, sittenisjene, og de store flisene på badet gjør leiligheten veldig elegant, forteller Ananiassen.

– Fargevalget er smakfullt, og helheten gir deg følelsen av å bo i en suite. Derfor ble det Tårn 12, her fant jeg en leilighet som har det lille ekstra.

– Med de mørke vinduskarmene og utsikten ut over Trondheim på kvelden, ser jeg for meg at det blir litt som et maleri.

I tillegg forteller June at hun setter stor pris på at det både er en hel del tilvalgsmuligheter, og god valgfrihet innenfor det som er inkludert.

– Hva gleder du deg til aller mest?

– Å komme inn døra for aller første gang blir nok en spesiell opplevelse. Når jeg får se leiligheten og utsikten med egne øyne kommer jeg til å få frysninger.