Nyhetsbrev fra Lilleby

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg her for å få informasjon om boligsalg, bygging og utviklingen av livet på Lilleby.

Tilbake til aktuelt

Visning i toppleilighet onsdag kl. 17-18

Hver onsdag kl. 17 åpner vi et rekkehus og en leilighet for visning på Lilleby. Visningene er for alle, både for deg som leter etter drømmehjemmet og deg som bare er nysgjerrig på et grønt byliv.

Visningshuset vårt ligger i Konsul Lorcks Hage, i Dakota 8A (se kart), og er en del av rekkehusene som ble ferdigstilt og innflyttet i november 2016. Hvis du er interessert kan vi dessuten ta deg med opp i en av toppleilighetene i Ladebekken 2 for visning, leilighet B7.3. Møt opp i rekkehuset, så går vi sammen derfra. På disse ukentlige onsdagsvisningene kan du komme innom, se deg rundt og slå av en prat med meglerne våre uten måtte gjøre en avtale på forhånd. I 18-tiden kan det dessuten hende at du møter Lilleby Hagelag ved pallehagen, og Finnes Kafé har åpent fram til kl. 20 på onsdager. Hva med å ta middagen der etter visningen?

Vi kommer til å legge fram prospekter og materiell om alle leilighetene og rekkehusene på Lilleby – Ladebekken 2, Maskinparken 1, Maskinparken 2, Maskinparken TRE, Konsul Lorcks Hage 2 og Fabrikkløkka 1 – slik at du kan finne akkurat den boligen som passer for deg. Du kan også studere Lilleby-modellen vår, og få oversikt over hvordan Lilleby-området kommer til å vokse frem i løpet av de neste årene. Og hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt. Velkommen til visning!